B’Elanna Takes  
Commercieel directeur

Iyana Schrijver
Algemeen directeur

Van harte welkom op de Trend Expo 2020!

Als onderdeel van onze studie aan TMO Fashion Business School organiseren wij in ons tweede jaar een inspirerend seminar over de toekomstige consumententrends. Deze vindt plaats op de locatie van TMO. Door de maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus, waren wij genoodzaakt deze expo niet door te laten gaan. Het bestuur, het brandingteam en alle trendteams zijn de afgelopen weken thuis zo goed mogelijk verder gegaan met het uitwerken van het thema.

Wij als studenten zijn natuurlijk niet voor één gat te vangen en hebben hier een oplossing voor gevonden. Wij gaan gewoon door: ONLINE! Daarom willen wij u extra bedanken dat u onze site bezoekt, zodat wij toch de kans krijgen om ons werk te laten zien.

De afgelopen 6 weken zijn we bezig geweest met het onderzoeken van de volgende zin, die de essentie van ons onderzoek bevat: ’We leven in een oververzadigde maatschappij waarin men de houvast verliest. Hoe komen we uit het sneeuwbaleffect van de oververzadigde maatschappij?’’

In de oververzadigde maatschappij waar wij nu in leven, nemen mensen in de wereld niet altijd genoeg met dat wat ze hebben. Er is te veel en de mens is onverzadigbaar. Het streven naar perfectie, het alsmaar meer willen, het constant vergelijken met wat je hebt en wat je zou kunnen hebben.

We willen perfectie, maar wat is dat? We willen tevreden zijn, maar weten niet hoe. We willen waardering en erkenning, maar geven en krijgen het niet.

Klinkt best tegenstrijdig, vindt u niet? Echt een PARADOX!

Om toch de beleving van de officiële Trend Expo te creëren willen wij u meenemen in een reis op deze site. Bekijk de onderstaande video, klik vervolgens op de onderstaande button en beleef onze Trend Expo.

Vriendelijke groet,

B’Elanna Takes
Commercieel directeur

Iyana Schrijver
Algemeen directeur

Klik op de button hiernaast en beleef de Trend Expo. U vindt op elke pagina deze button. Blijf op deze button klikken op elke pagina om de route van de expo te volgen. Wij nemen u stap voor stap mee, tot het einde van de Trend Expo.  Heel veel plezier!